Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулись загальні збори громадян

Дата: 29.06.2021 12:02
Кількість переглядів: 1124

Фото без опису
23 червня  проведено загальні збори  громадян  у Ладинському  старостинському окрузі Вишнівської територіальної громади за участю сільського голови Віктора Сущика, начальника  відділу з питань земельних ресурсів, кадастру та екологічної безпеки сільської ради  Анатолія Дитини, старости Юрія Вітрука  та жителіі сіл.

Під час проведення загальних зборів сільський голова Віктор Сущик прозвітував про роботу  Вишнівської територіальної громади за 5 місяців 2021 року, ознайомив жителів старостинського округу  з перспективами  розвитку території населених пунктів та зазначив  пріоритетні напрямки створення філії СТ «Ай.Ем.Ті.Ді.-Інтернешнл» на території громади.

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, кадастру та екологічної безпеки сільської ради Анатолій Дитина,  в межах компетенції надав   роз’яснення  присутнім щодо  земельних питань та  їх змін у законодавстві, зокрема ринку землі.

В ході проведення заходу  жителі  громади піднімали питання  щодо клопотання перед дирекцією  лісгоспу  про ремонт  польових доріг  за межами с.Мосир,  проведення поточного ремонту комунальних доріг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь