Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Рейд «Неблагополучна сім’я»

Дата: 13.07.2021 16:07
Кількість переглядів: 1280

Фото без опису
Працівники гуманітарного відділу та сектору «Служба у справах дітей» Вишнівської сільської ради Наталією Жаріновою та Наталією Ряпич спільно з поліцейським офіцером громади Максимом Савошем з 7 липня по 12 липня 2021 року проводили профілактичний рейд «Неблагополучна сім’я».

Захід здійснено з метою попередження дитячої бездоглядності і безпритульності, виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, а також для забезпечення постійного контролю за умовами утримання і виховання дітей, організації їх соціального супроводу.

В ході рейду крім проведення роботи із виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, здійснено перевірку умов утримання і виховання дітей у сім’ях, з’ясовано доцільність організації їх соціального супроводу.

Даний рейд також був здійснений для оперативного реагування на повідомлення небайдужих громадян. За місцем проживання відвідано п’ять неблагополучних сімей у с. Радехів, с. Чмикос, с. Вижгів, с. Олеськ. У результаті проведення обстежень матеріально-побутових умов проживання дітей у сім’ях, були підтверджені факти неналежного догляду за дітьми. За результатами рейду, складено лист-відношення начальнику Ковельського РУП ГУНП у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків по догляду за дітьми. Кілька сімей запрошено на комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Вишнівської сільської ради для прийняття об’єктивного рішення. З метою профілактики соціального сирітства проведено бесіду з батьком для вжиття заходів соціального захисту малолітньої дитини.

Головне завдання керівництва Вишнівської громади надавати всебічну підтримку та допомогу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зберегти біологічні стосунки у сім’ї, захищати інтереси та права підростаючого покоління – це запорука щасливого майбутнього громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь