Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Про забезпечення доступності медичної допомоги населенню

Дата: 16.07.2021 10:55
Кількість переглядів: 538


З цією метою учора, 15 липня, сільський голова  Віктор Сущик спільно з  Генеральним директором КНП «ЦПМД" Любомльської міської ради Іваном Маїлом та медичним директором закладу Олесею Дубиною здіснював об’їзд  закладів медицини, розташованих на території Хворостівського, Машівського, Радехівського, Ладинського, Олеського та Римачівського старостинських округів.

Новопризначений керівник «первинки» ознайомився з планами Вишнівської сільської ради щодо перспектив діяльності цих закладів та  було обговорено питання про доцільність проведення ремонтних робіт та придбання обладнання і меблів у окремі  ФАПи. 

Проблемні питання  необхідно вирішувати спільно, тому було узгоджено план дій щодо проведення ремонтних робіт в приміщенні Олеської амбулаторії і нагальної необхідності замовлення проектно-кошторисної документації на цей заклад. В плані підготовки до осінньо-зимового періоду  в окремих медзакладах  є потреба в заміні вікон та дверей, перемуровуванні грубок, реконструкції водопостачання та водовідведення, проведенні ремонту покрівлі та дашків, тощо.  І ці питання потребують негайного вирішення. Тому, працюємо разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь