Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбувся дитячий футбольний турнір «Кубок пам’яті Сергія Киричука»

Дата: 26.07.2021 16:56
Кількість переглядів: 1230

Фото без опису25 липня 2021 року на шкільному стадіоні с. Римачі відбувся черговий футбольний турнір «Кубок пам’яті Сергія Киричука» серед юнаків 2004 року народження і молодші.

У турнірі взяли участь чотири команди: Вишнівської ТГ ( с. Римачі, с. Вишнів, с. Штунь), Рівненської ТГ ( с. Полапи ), Любомльської ТГ (с. Куснище, м. Любомль) та Головнянської ТГ ( смт. Головно). Всі матчі пройшли в цікавій та напруженій боротьбі. У підсумку в команди Головнянської ТГ – 4 місце, Вишнівської ТГ – 3 місце, Любомльської ТГ – 2 місце та Рівненської ТГ – 1 місце.

Кращі гравці отримали призи та грошові премії. Команди були нагороджені грамотами, футбольними м’ячами та солодкими подарунками. Церемонія нагородження розпочалася покладанням квітів до меморіальної дошки пам’яті Сергія Киричука капітанами команд.

Директор місцевої школи Наталія Корнелюк привітала всіх учасників турніру, розповіла про шкільні роки Сергія, про його дитячі та юнацькі захоплення. Від Вишнівської сільської ради батькам загиблого героя вручено подарунки.

Висловлюємо подяку голові Вишнівської сільської ради Віктору Сущику за сприяння в організації та проведенні турніру, а також за надані призи для команд та кращих гравців.

Організатори турніру та учасники дякують спонсорам, які допомогли фінансово в його проведенні. Зокрема, підприємцям з Любомля Тарасу та Миколі Шицям, Сергію Пшаві, місцевим підприємцям Володимиру Гвізді та Івану Трофімуку, жителям села Римачі Сергію Сухецькому, Олегу Стернічуку, Анні Козачук та підприємцю Віктору Козелу, який організував для команд солодкі подарунки. Дякуємо також Волинській митниці за подаровані м’ячі для команд, а фермеру Володимиру Микитюку за допомогу в облаштуванні території стадіону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь