Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відзначення 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 20.08.2021 14:25
Кількість переглядів: 1392

Фото без описуУ селі Вишнів біля адміністративної будівлі Вишнівської сільської ради пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України, участь у яких взяли працівники ради, закладів культури,жителі села.

Святковий захід розпочався з церемонії підняття Державного Прапора України. Під звуки державного гімну України право підняти стяг рідної Батьківщини було надано ученицям місцевої школи.

З вітальними словами до присутніх звернувся сільський голова Віктор Сущик.

Під час заходу лунали музичні твори у виконанні аматорів сцени КЗ «Центр КМЕВС».

В переддень 30 річниці Незалежності 23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. З цієї нагоди перед адмінприміщенням Вишнівської сільської ради розгорнули синьо-жовтий стяг.

Після завершення флешмобу діти, які були присутні на святкових заходах, внесли яскраві барви в урочистість, намалювавши перед приміщенням ради величезний стяг.  

Від усього серця бажаємо Вам, щоб Ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині. Зі святами вас!

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь