Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Розпочато обговорення проекту Стратегії розвитку в населених пунктах Вишнівської ромади

Дата: 09.09.2021 09:47
Кількість переглядів: 699

Фото без опису
Учора, 8 вересня, в селах Руда, Хворостів та Машів відбулись зустрічі з жителями по обговоренню Стратегічного плану розвитку Вишнівської громади до 2030 року.

Населені пункти Хворостівського старостинського округу лише у 2020 році стали територією громади, тому ряд проблемних питань, які залишались невирішеними протягом багатьох десятиліть, поступово будуть вирішуватись силами Вишнівської сільської ради.

А це і капітальні та поточні ремонти приміщень підвідомчих установ, доріг, завершення робіт по влаштуванню освітлення вулиць, створення рекреаційних та відпочинкових зон та багато - багато інших питань, які потрібно буде вирішувати.

Спільно з жителями обговорили виконання заходів у часових рамках, адже Стратегія - до 2030 року і зробити все і відразу просто неможливо. Тому узгодили включення до Стратегії першочергових завдань на найближчі роки та перспективи розвитку території Хворостівського та Машівського старостинських округів у майбутньому

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь