Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Машівські "Гламурні молодички" викликали фурор на фестивалі-конкурсі вокально-хорового мистецтва в м.Горохові

Дата: 27.09.2021 12:09
Кількість переглядів: 2008

Фото без опису

26 вересня в м. Горохові відбувся традиційний відкритий ІІІ фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва пам’яті заслуженого працівника культури України, композитора та поета  Степана Кривенького «Волинь моя, краса моя». Вшанувати пам'ять самодіяльного композитора, автора «гімну Волині» приїхали 29 колективів з Волині, Рівненщини та м. Києва.   

    Вишнівську громаду на масштабному святі представляли аматори сцени Машівського сільського будинку культури. Вокальний ансамбль  «Гламурні молодички» своїм виступом справив приємне враження, зірвав гучні аплодисменти глядачів. Високоповажне журі на чолі з народним артистом Василем Чепелюком гідно оцінило талант та майстерність колективу, присвоївши ІІІ місце. Слова вдячності «Гламурним молодичкам» прозвучали від доньки Степана Кривенького Лесі Влашинець, міського голови Віктора Годика, колег аматорських колективів Маневиччини, Лобачівки та інших.

    Емоції переповнювали наших учасників від теплого прийому, щирих слів, запрошень на свята. Такі фестивалі відкривають нові грані та можливості, виховують почуття обов’язку і відповідальності за спільну творчу працю, розширюють культурні зв’язки та обмін досвідом.

     Вітаємо аматорів сцени з перемогою!  Міцного здоров’я та терпіння на пісенній ниві, високих здобутків, натхнення, професійного росту, благополуччя в родинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь