Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Вишнівської сільської ради

Дата: 22.10.2021 16:21
Кількість переглядів: 570


З метою забезпечення сталого розвитку Вишнівської сільської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Вишнівська сільська рада рішенням від 30  вересня 2021 року  №10/10 розпочала процедуру з розробки комплексного плану просторового розвитку території Вишнівської сільської ради.

З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади https://vyshniv-rada.gov.ua/

Повідомляємо, що процес громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку територій Вишнівської  територіальної громади розпочато.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом строку, передбаченого процедурою громадського обговорення, але не менш як протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення, у Вишнівську сільську раду за адресою: с. Вишнів вул. Незалежності 80А, Ковельського району Волинської області, поштовий індекс 44351.

Відповідальний за прийом пропозицій (зауважень) – начальник відділу з питань земельних ресурсів, кадастру та екологічної безпеки Вишнівської  сільської ради Дитина Анатолій Іванович.

 

Інформуємо:

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України  від 1 вересня 2021 р. № 926, Комплексний план розробляється та затверджується з метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, передбачає узгоджене прийняття рішень щодо цілісного (комплексного) просторового розвитку населених пунктів як єдиної системи розселення і території за їх межами. Комплексний план розробляється на всю територію територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь