Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Навчальний візит до Грубешова в рамках польсько-українського проєкту

Дата: 23.10.2021 11:11
Кількість переглядів: 679

Фото без опису
Цікаві та змістовні заходи щодо теоретичного та практичного досвіду розроблення та написання Стратегій розвитку, адже саме це питання на часі і для нашої Вишнівської громади, відбувся  у м. Грубешів Республіки Польща  19-20 жовтня. 

На прикладі реалізованих проектів було ознайомлено членів делегації – представників Волині, із виконанням стратегічних завдань, які завдяки ентузіазму мешканців та інвестиціям з різних бюджетів були виконані.

Ми мали можливість взяти участь у спільних польсько-українських заходах проєкту "Академія місцевого розвитку для органів місцевого самоврядування Волинської області" за підтримки Konwentu Wspólpracy Samorzadowej Polska-Ukraina #programRITA та Асоціації місцевого самоврядування ПРИБУЖЖЯ.  Даний Проєкт співфінансується польсько-американським Фондом Свободи в рамках програми RITA- Зміни в регіоні, який реалізує Фонд Освіта для Демократії".

Польські колеги- вуйт гміни Грубешов Пьотр Заяць та його команда, керівники проєкту Томек та Ірина Коваліки спільно з Асоціацією місцевого самоврядування ПРИБУЖЖЯ підготували перший навчальний візит в рамках цього проекту,  надалі  заплановано заходи  і на Волині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь