Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Звітування сільського голови завершено

Дата: 03.12.2021 11:49
Кількість переглядів: 873

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


На завершення представлення публічного звіту 2 грудня сільський голова Віктор СУЩИК  звітував про свою роботу, роботу ради  та її виконавчого комітету  в центральній садибі громади -  селі Вишнів.

Характеризуючи досягнення громади, Віктор СУЩИК детально проаналізував роботу кожної галузі, та зазначив  що, робота сільської ради у звітному періоді засвідчує, що основні завдання які передбачені ЗУ " Про місцеве самоврядування в Україні" вирішувались послідовно і результативно та подякував усім  працівникам та керівникам комунальних установ за добросовісне виконання поставлених завдань. А також зауважив, що у 2022 році доведеться докласти максимум зусиль, для того щоб вирішити ряд важливих  поставлених завдань. Також,  про свою діяльність  прозвітували депутати сільської ради, зокрема і секретар ради.

Особливу подяку сільський голова висловив депутатському корпусу, виконавчому комітету,  апарату сільської ради та усім мешканцям за високу громадську позицію, за небайдужість і  важку працю. Адже, результати плідної роботи є гідним внеском у розбудову нашої громади.

Крім того, для обговорення та внесення пропозицій, присутнім, був представлений проєкт Стратегії розвитку Вишнівської сільської  територіальної  громади на період до 2030 року. Користуючись нагодою, сільський голова  привітав  з прийдешнім святом-Днем місцевого самоврядування в Україні колишніх очільників сільських рад і їх працівників та побажав миру, благополуччя  і злагоди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь