Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

У Вишневі відбувся різдвяний фестиваль “Щедрівка й коляда в нашу хату загляда».

Дата: 14.01.2022 15:25
Кількість переглядів: 1812

Фото без описуРіздва чекають із нетерпінням і дорослі, діти. Адже, це свято приносить чимало радості, тішить своїм затишком, спокоєм, надією на краще. Колядки та щедрівки – невід’ємна частина святкування Різдва Христового. Вони створюють неповторну атмосферу, духовний настрій і відчуття радості народження Спасителя світу. Тож з метою збереження традицій різдвяного співу комунальний заклад «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради  вже не перший рік організовує різдвяний  фестиваль “Щедрівка й коляда в нашу хату загляда»

Проведення фестивалю колядок та щедрівок уже стало гарною традицією. З року в рік аматори сцени, учнівська молодь, усі не байдужі до збереження, примноження та популяризації славних українських традицій збираються щоб разом заколядувати, поспілкуватися і відчути дух єднання, взаєморозуміння та гармонії. Участь у святі взяли керівники структурних підрозділів комунального закладу та аматорські колективи закладів культури громади.

Учасників фестивалю і його глядачів зі святом Різдва Христового привітали голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради  В'ячеслав Шворак та сільський голова Віктор Сущик, побажав усім добробуту, миру і Божої благодаті.

Щиро дякуємо усім, хто взяв участь у фестивалі “Щедрівка й коляда в нашу хату загляда». Вітаємо Вас із радісним і світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай у Вашому житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною Ваш дім! Щастя і успіху Вашим родинам, друзям і рідним! Дай Бог, Вам міцного здоров’я душі і тіла. Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь