Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 28.01.2022 09:45
Кількість переглядів: 490

Фото без опису
27  січня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням сільського голови Віктора Сущика. У ході засідання розглянуто понад 14 питань з різних сфер життєдіяльності громади.

В ході роботи засідання члени виконкому заслухали підсумки  виконання бюджету  сільської ради  за 2021 рік, які озвучила начальник відділу фінансів.

Розглянули соціальні питання, щодо взяття  на облік  сім’ю, яка  перебуває  у складних життєвих обставинах та про визначення способу участі  батька у вихованні малолітньої дитини.

Затвердили форми бланків  та графіка відвідувань  для здійснення  контролю  за діяльністю  опікунів/піклувальників, План роботи сектору «Служба у справах дітей» Вишнівської сільської ради  на 2022 рік,  План роботи  Вишнівської сільської ради  по військовому обліку призовників і військовозобов’язаних  на 2022 рік, тарифи  по наданню послуг КП «Буг».

Розглянули  за затвердили  переліки  об’єктів та види  робіт  для відбування засудженими та адмінпокараними громадянами покарання та  адміністративного стягнення у виді  громадських  робіт на 2022 рік та види  суспільно-корисних робіт на яких будуть працювати  правопорушники.

Схвалили проект Програми фінансової підтримки  та розвитку  Комунального господарства «Буг» Вишнівської сільської ради на 2022-2025 роки.

Наприкінці засідання члени виконкому розглянули звернення жителів громади і присвоїли адреси та  внесли  зміни до адрес житлових будинків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь