Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 28.01.2022 09:45
Кількість переглядів: 480

Фото без опису
27  січня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням сільського голови Віктора Сущика. У ході засідання розглянуто понад 14 питань з різних сфер життєдіяльності громади.

В ході роботи засідання члени виконкому заслухали підсумки  виконання бюджету  сільської ради  за 2021 рік, які озвучила начальник відділу фінансів.

Розглянули соціальні питання, щодо взяття  на облік  сім’ю, яка  перебуває  у складних життєвих обставинах та про визначення способу участі  батька у вихованні малолітньої дитини.

Затвердили форми бланків  та графіка відвідувань  для здійснення  контролю  за діяльністю  опікунів/піклувальників, План роботи сектору «Служба у справах дітей» Вишнівської сільської ради  на 2022 рік,  План роботи  Вишнівської сільської ради  по військовому обліку призовників і військовозобов’язаних  на 2022 рік, тарифи  по наданню послуг КП «Буг».

Розглянули  за затвердили  переліки  об’єктів та види  робіт  для відбування засудженими та адмінпокараними громадянами покарання та  адміністративного стягнення у виді  громадських  робіт на 2022 рік та види  суспільно-корисних робіт на яких будуть працювати  правопорушники.

Схвалили проект Програми фінансової підтримки  та розвитку  Комунального господарства «Буг» Вишнівської сільської ради на 2022-2025 роки.

Наприкінці засідання члени виконкому розглянули звернення жителів громади і присвоїли адреси та  внесли  зміни до адрес житлових будинків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь