Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулась нарада керівників закладів освіти громади

Дата: 28.01.2022 11:14
Кількість переглядів: 864


27 січня 2022 року відбулася нарада при сільському голові за участю працівників апарату, КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», директорів ЗЗСО, ЗДО Вишнівської сільської ради та старост.

Про підготовчі роботи щодо встановлення елементів спортивних майданчиків з вуличними тренажерами на території старостинських округів громади  інформували сільський голова Віктор Сущик та Олена Пасаман, головний спеціаліст відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності.

Окрім того, Олена Пасаман детально розповіла про підготовку заявки для участі у проєкті «Національна кампанія для зміни поведінки щодо сортування відходів» для цільової аудиторії 3-18 років (грант в межах проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів  місцевого самоврядування») та озвучила про ініціативу щодо створення Молодіжної ради в громаді.

Також,  керівникам освітніх закладів було запропоновано  підготувати пропозиції щодо наповнення інформаційними матеріалами про населені пункти громади і їх туристичний та інвестиційний потенціал QR-кодів, які будуть використовуватись із метою привернення уваги до «цікавинок» територій громади.

Тетяна Міщук, директорка КУ «Центр ПРПП» Вишнівської сільської ради та  Ірина Богуш, начальника відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності,  ознайомили присутніх із вимогами щодо організації ведення діловодства  в закладах  освіти та новим ДСТУ 4163-2020. Крім того, обговорили питання оренди приміщень, укладення договорів та алгоритму оформлення документів права власності майна.

На порядку денному ще обговорювались питання щодо виконання заходів Програми підтримки заходів та робіт з територіальної оборони на території Вишнівської громади на 2022-2024 роки та виконання заходів з цивільного захисту  у закладах ЗДО і ЗССО громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь