Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

У ВИШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СПОРТИВНО-МАСОВОГО ЗАХОДУ «COOL GAMES»

Дата: 31.01.2022 13:07
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

29 січня  2022 року на базі Радехівської гімназії - філії опорного закладу «Вишнівський ліцей» відбувся територіальний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Cool Games" (ІІ дивізіон), що проходить за програмою спартакіади серед школярів "Олімпійські надії". Захід проводився з метою впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою та подальшої популяризації здорового способу життя серед школярів.

Серед естафет, які проводились були: «Біатлон-2»,  «Ткач», «Класики», «Конвеєр», «Флеш-слалом», «Ягоди», «Котигорошко-слалом», «Переправа», «Біг джамп», «Черепаха». У змаганнях приймали участь команди з 7 закладів загальної освіти Вишнівської ТГ.

За результатами змагань:

І місце зайняла команда Радехівської гімназії

ІІ місце виборола команда Хворостівського ліцею

ІІІ місце отримали учні Штунського ліцею

Змагання показали, наскільки нашим школярам подобаються інноваційні драйвові естафети. Шалений азарт, невтомна підтримка один одного та команд-суперниць, витримка, бажання перемогти – всього сповна було під час фінальної частини Крутих ігор. Для нас важливо урізноманітнити методи та ігри, які застосовуються на уроках фізкультури, тому що ми бачимо зниження інтересу дітей до уроків фізкультури. Крім того, діти зараз дуже багато сидять, проводять багато часу за комп'ютерами та з мобільними гаджетами. Тож дуже важливо - яким чином мотивувати кожного учня до занять фізичною культурою. За результатами проведення «Cool Games» для вчителів фізкультури будуть розроблені методичні рекомендації, які можуть застосовуватись в кожному закладі освіти, на звичайному уроці. Елементи сучасних та цікавих командних ігор, що розвивають та стимулюють їх фізичну активність - це також є елементом впровадження Нової української школи.

По завершенню змагань відбулись урочисті нагородження переможців та учасників змагань. Команда Радехівської гімназії отримала переможний кубок. Крім того, усі команди були нагороджені цінними подарунками Вишнівської сільської ради.

Дякуємо учасникам і бажаємо впевнених перемог у наступних змаганнях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь