Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

День єднання у Вишнівській сільській раді

Дата: 16.02.2022 15:35
Кількість переглядів: 491

Фото без опису16 лютого 2022 року оголошено Днем єдності указом Президента України Володимира Зеленського з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз. 

Вишнівський сільський голова Віктор Сущик,  привітав із новою визначною датою для сучасної України - Днем єдності, проінформував  про реальний стан безпекової ситуації, заходи, що вживаються для зміцнення обороноздатності держави, а також організацію належної інформаційно-роз’яснювальної роботи про діяльність державних органів з питань забезпечення безпеки громадян.

Перед початком засідання на площі перед Вишнівською сільською радою  відбулася церемонія підняття Державного прапору України. У заході взяли участь усі працівники ради.

Наразі єдність – це наша найпотужніша зброя. Зараз, як ніколи, ми маємо стояти пліч-о-пліч один із одним і не дати ворогу здолати незламний дух і волю незалежної нації. Пам'ятайте, що держава – це не тільки територія. Сила країни – у єдності українських земель, а сила народу – у єдності людей.. Тільки разом ми зможемо подолати всі ті труднощі, перемогти ворога і нарешті здобути справедливий мир. У нашому календарі є багато дат, які нас об'єднують. Нехай 16 лютого, оголошений Президентом як День єднання, стане ще одним приводом сказати всьому світові, а головне – один одному: ми разом, і ми єдині. Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь