Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулась робоча зустріч по реалізації проєкту «Молодь&влада - сильна громада»

Дата: 23.02.2022 08:54
Кількість переглядів: 496

 

Фото без опису

Вчора, у Вишнівській сільській раді  відбулась перша спільна  робоча зустріч по реалізації проєкту «Молодь&влада - сильна громада». Саме про план та перспективи реалізації цього проєкту домовились на зустрічі, де  були присутні голова Ковельської районної державної адміністрації  Ольга Черен, голова Вишнівської сільської ради Віктор Сущик, голова ГО «Велика ідея» Людмила Зубарєва, представники КУ "Центр ПРПП", відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності,  місцевої ГО «Наша файна громада», координатори напрямку по розвитку молоді від ГО «Велика ідея». Вишнівська сільська рада уже активно працює над запуском процесу створення Молодіжної ради. Зокрема, вже утворено ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради  з метою  об’єднання  найактивніших представників населених пунктів, а саме молоді  територіальної громади, для активного залучення їх до організації суспільнокорисних, освітніх і розважальних заходів, які дуже важливі для особистого розвитку, крім навчання та особистих справ.

Окрім того, молодь громади  отримає значну підтримку експертів зі створення молодіжних рад та громадської організації «Велика ідея» у цьому питанні. Упродовж наступних двох місяців плануються не лише напрацювання усіх необхідних документів для ефективної роботи молодіжної ради у Вишнівській громаді, а й організація тематичного навчання для місцевої молоді і влади.

Проект «Молодь&влада – сильна громада» реалізовується в рамках ініціативи «Посилення адвокаційних спроможностей громадського сектору Волині для запровадження сталих демократичних принципів формування та реалізації місцевої політики», що реалізовує Волинський Інститут Права за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь