Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Оголошення

14 Серпня, 2020 р., 13:17
У Вишнівській сільській раді  працює «Гаряча телефонна лінія» за номером телефону: +380962243939 щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 08.00 до 17.15 години через відділ «Центр надання адміністративних послуг» у відповідності до Закону України «Про звернення громадян».
04 Серпня, 2020 р., 18:01
03.08.2020 року у Вишнівській сільській раді відбулось засідання конкурсної комісії по розгляду документів, поданих особами, які претендують для участі в конкурсі на зайняття посади директора Олеської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
04 Серпня, 2020 р., 09:34
З метою сприяння розвитку сільських територій та регіональної економіки, підвищення привабливості життя у селі, онлайн-виданням AgroPortal оголошено V Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2020».
31 Липня, 2020 р., 09:54
Кожен комбайн, який працює над збиранням врожаю зернових, повинен бути оснащений двома вогнегасниками, мітлами та лопатами. Це стосується не тільки великої зернозбиральної техніки, але й малогабаритних комбайнів фізичних осіб. Корпуси комбайнів повинні бути оснащені заземлювальними металевими ланцюгами, які торкаються землі. Транспортні засоби з бензиновими двигунами внутрішнього згорання повинні бути оснащені іскрогасниками, мати справну електричну мережу.
31 Липня, 2020 р., 09:42
50 першокурсників Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки додатково отримуватимуть стипендії від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
28 Липня, 2020 р., 15:02
У зв’язку з настанням жнивної компанії на території громади різко зростає ймовірність пожеж. Основними причинами виникнення пожеж є сукупність погодних і людських факторів, недотримання правил пожежної безпеки та пожежного захисту сільгоспугідь, лісосмуг, ліній електропередач, доріг в літній пожежонебезпечний період.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь