Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
16 Березня, 2020 р., 14:07
Відповідне рішення прийняте на засіданні Виконавчого комітету Вишнівської сільської ради. Зокрема, зазначається, що на період карантинних заходів тимчасово не будуть проводитись особисті прийоми громадян (окрім нагальних) у Вишнівській сільській раді та старостинських округах. Усі звернення щодо вирішення певних питань надсилайте на електронну адресу vyshniv.lbm@gmail.com  або через відділення пошти.
16 Березня, 2020 р., 11:49
Відбулась оперативна нарада з керівниками закладів освіти громади під головуванням першого заступника Галини Федончук та начальника гуманітарного відділу Василя Стрільчука.
12 Березня, 2020 р., 18:47
У зв’язку з встановленням на всій території України карантину з  12 березня 2020 року до 03 квітня 2020 року, відповідно до розпорядження першого заступника сільського голови Вишнівської сільської ради на території Вишнівської сільської ради заборонено:
10 Березня, 2020 р., 16:20
В Україні право дітей на захист від усіх форм насильства гарантується статтями 28, 52 Конституції України, відповідно до яких ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. У 2018 році прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо протидії булінгу», який вперше визначив юридично поняття булінгу в українському законодавстві та передбачає відповідальність не тільки за вчинення, але й за приховування випадків булінгу.
10 Березня, 2020 р., 14:02
Свято 8 березня одне із найбільш очікуваних та чарівних весняних свят. Воно цілком і повністю присвячене найпрекраснішій половині людства. Привітання до 8 березня – чудовий спосіб висловити свою повагу та любов.
06 Березня, 2020 р., 15:10
19 березня 2020 року  працівником Бюро технічної інвентаризації (БТІ) в приміщенні ЦНАП (с.Вишнів, вул.Незалежності, 80а) буде проводитись  прийом громадян з надання таких адміністративних послуг:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь