Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
13 Жовтня, 2021 р., 11:11
14 жовтня ми відзначаємо особливі свята для кожного українця - день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, державне свято – День захисників і захисниць України.
11 Жовтня, 2021 р., 11:26
З 1 жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.
05 Жовтня, 2021 р., 11:31
Укрпошта впроваджує всеукраїнський проект  «Пересувні відділення Укрпошти» завдяки якому пошта у селі трансформується у сучасний  та зручний формат обслуговування.
04 Жовтня, 2021 р., 10:42
Вже традиційно у першу неділю жовтня ми відзначаємо День вчителя –важливе свято, яке шанує благородну та непросту працю вчителів. З цієї нагоди відбулися урочистості для освітян закладів освіти Вишнівської сільської ради у Радехівському сільському будинку культури. Цьогоріч свято проходило в форматі церемонії вручення премії «Освітянський Оскар – 2021».
01 Жовтня, 2021 р., 16:05
1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН.
01 Жовтня, 2021 р., 09:37
Національний Банк України та благодійний фонд «Таблеточки» за підтримки Міністерства освіти та науки України з 1 по 30 вересня проводили акцію «Монетки дітям».
30 Вересня, 2021 р., 15:48
Сьогодні відбулася десята чергова сесія Вишнівської сільської ради восьмого скликання, яку провів сільський  голова Віктор Сущик за участю 16-ти депутатів та працівників виконавчого комітету.
29 Вересня, 2021 р., 11:18
Вишнівська  сільська рада – одна з десяти громад  Волинської області,  яка за результатами конкурсного відбору  була відібрана серед територіальних громад та взяла участь у заході, присвяченому відкриттю Проєкту  «ГОВЕРЛА» та  стратегічній сесії 27-28 вересня 2021 року в м.Київ і стала партнером Проєкту. Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), впроваджений компанією DAI Global LLC (DAI).
28 Вересня, 2021 р., 09:09
Здійснити митне оформлення автомобілів можна буде в Дії. Уряд ухвалив постанову про експериментальний проект, який Мінцифри розробляє спільно з Мінекономіки, Мінфіном, МВС та митною службою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь