Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
02 Вересня, 2021 р., 09:59
      В рамках підготовки зустрічі з головою місії USAID в Україні, Представники  «ІМТД-Інтернешнл»: Генеральний директор Роман Бендас і перший заступник Роман Казимірець 30 серпня 2021 року провели робочу зустріч з представниками Вишнівської сільської ради в рамках Програми оздоровлення економіки України «Давід Картозія – USA”. Спільно було розроблено проєкт  бюджету філії  СТ «ІМТД – інтернешнл» та заплановано навчальний тренінг для керівництва філії по питаннях її діяльності.
20 Серпня, 2021 р., 14:25
У селі Вишнів біля адміністративної будівлі Вишнівської сільської ради пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України, участь у яких взяли працівники ради, закладів культури,жителі села.
19 Серпня, 2021 р., 15:58
У Луцьку 28 серпня 2021 року відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих військових «Шаную воїнів, біжу за Героїв України!». Відтак, до пам’ятного заходу може долучитися кожен волинянин.
12 Серпня, 2021 р., 15:03
Відповідно постанови КМУ від 07.02.2018 року №106 зі змінами від 21.04.2021 року № 384 фермерським господарствам та сімейним фермерським господарствам передбачена фінансова підтримка з державного бюджету, а саме бюджетна дотація за утримання корів по 5 тис.грн за голову.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь