Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
22 Вересня, 2021 р., 16:44
Сьогодні, 22 вересня 2021 року, відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Вишнівської сільської територіальної громади до 2030 року. Під час  засідання учасниками заходу були обговорені попередні напрацювання (стратегічне бачення, SWOT – аналіз, порівняльні переваги, виклики та ризики). Окрім цього, члени робочої групи ознайомилися з проєктом документу   та  обговорили  стратегічні, операційні цілі та завдання Стратегії.
20 Вересня, 2021 р., 15:20
  17 вересня представники робочої групи провели зустрічі з жителями населених пунктів ще двох старостинських округів, де обговорили основні завдання Вишнівської сільської ради на перспективу. Присутнім на обговореннях мешканцям громади було озвучено основні операційні цілі і завдання на період до 2030 року і можливі найкоротші терміни виконання окремих з них та було ознайомлено з процедурою щодо забезпечення автобусного сполучення до села Мосир Ладинської сільської ради, планами щодо ремонту окремих вулиць і доріг, забезпечення надання  послуг закладами соціальної сфери, зокрема медичних, збереження та використання приміщень колишніх навчальних закладів, Інтернет-звязку, генпланів та планів просторового розвитку, тощо.
20 Вересня, 2021 р., 11:40
Пенсіонери старше 70 років отримають доплати до пенсії з наступного року
17 Вересня, 2021 р., 10:07
 
16 Вересня, 2021 р., 17:02
15 та 16 вересня проведено зустрічі з жителями населених пунктів Штунського старостинського округу та сіл Вишнів і Коцюри.  Метою було спільне напрацювання і узгодження термінів виконання завдань та заходів проекту основного документа громади - Стратегії розвитку  Вишнівської територіальної громади до 2030 року.  
14 Вересня, 2021 р., 10:51
13 вересня представники робочої групи по підготовці Стратегії розвитку  Вишнівської громади до 2030 року  провели обговорення основних завдань та заходів Стратегії, які планується здійснювати протягом цього періоду у селах Радехів, Чмикос та Вижгів Радехівського старостинського округу.
13 Вересня, 2021 р., 09:26
Представники робочої групи по підготовці Стратегії розвитку  Вишнівської громади до 2030 року в Римачівському старостинському окрузі провели обговорення основних завдань  та заходів, які планується здійснювати протягом цього періоду в населених пунктах ради.
10 Вересня, 2021 р., 14:58
З метою забезпечення надання якісних та своєчасних послуг застрахованим особам, передбачених Законом України від 23.09.1999р. №1105 «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» 9 вересня 2021 року головним спеціалістом Любомльського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області Галиною Пелінкевич у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Вишнівської сільської ради здійснено прийом громадян та проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу із визначення правових, фінансових та організаційних засад загальнообов’язкового державного соціального страхування, гарантії працюючих громадян щодо їх соціального захисту у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, вагітністю та пологами, від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, охорони життя та здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь