Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
13 Травня, 2019 р., 10:47
          У День вишиванки (цього року 16 травня) всі діти Донеччини та Луганщини хочуть, але не мають можливості одягнути вишиванку, українську символіку й долучитися до свята, тому, Вишнівська ОТГ приєдналася до проведення Всеукраїнської акції «Вишиванка дітям зони АТО» за ініціативи громадської організації «Волонтерська Сотня Доброволя» й зібрала партію традиційного українського одягу для передачі в зону обстрілів. Метою такої акції є сприяння консолідації суспільства та покращення взаєморозуміння жителів різних регіонів України.
13 Травня, 2019 р., 10:30
           Напередодні Дня матері представники Вишнівської ОТГ здійснили виїзди у села громади, аби привітати з таким чарівним святом багатодітних матерів, які народили дев’ять і більше дітей. Всього на території громади проживає десять таких сімей. Представники місцевого самоврядування вручили цінні подарунки та подякували матерям-героїням за їх неоціненну роботу, за чуйне серце та безкорисливу любов, за натруджені руки і недоспані ночі. Ви є прикладом для наслідування. Ви – наша гордість! Божого, Вам, благословіння й щедрої долі!
10 Травня, 2019 р., 10:44
          Урочистості розпочалися із поминальної панахиди від настоятеля церкви святих Косьми і Даміана, митрофорного протоієрея, отця Віктора. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих під час Другої світової війни після чого, поклали квіти до Обеліску слави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь