Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
22 Березня, 2019 р., 12:35
          Під такою назвою в бібліотеці села Штунь до Дня поезії пройшла поетична година. Бібліотекар  Міщук Н.М. повідала історію свята, звучали вірші Ліни Костенко, Василя Симоненка, Петра Гоця та інших. Школярі з задоволенням декламували вірші сучасних авторів.
20 Березня, 2019 р., 13:55
Вишнівська сільська рада оголошує конкурс поетів, прозаїків та драматургів. Прийом робіт триватиме до 20 квітня 2019 року.
20 Березня, 2019 р., 09:50
          Представники Вишнівської ОТГ взяли участь у семінарі «Брендинг як засіб стратегічних комунікацій», підготовлений радником з комунікацій Волинського центру розвитку місцевого самоврядування Оленою Кузьмич. За традицією, з вітальним словом до учасників семінару звернувся директор центру Анатолій Пархом’юк, який звернув увагу усіх присутніх на важливості запровадження у кожній ОТГ власного бренду та побажав продуктивного проведення занять.
13 Березня, 2019 р., 14:14
          В селі Олеськ, Вишнівської ОТГ відбувся літературно-музичний вечір  "Жінка - це запрошення до щастя", присвячений до Міжнародного жіночого дня. Представники Олеського СБК та Олеської ЗОШ підготували незабутній концерт, насичений чарівними номерами учасників програми. Також, організаторами концерту була підготовлена інсталяція у вигляді великої вісімки, декорована квітами, яка ще більш пілсилила прихід весни. Усі охочі мали змогу сфотографуватися біля заквітчаної міні - фотозони.
13 Березня, 2019 р., 12:23
          Нещодавно, у бібліотеці села Вишнів відбулась виставка, приурочена до найбільшого весняного свята - 8 березня, свята краси, граціїї та любові. Серед відвідувачів експозицій були і найменші поціновувачі весняної краси - вихованці Вишнівського ДНЗ, які мали змогу не тільки доторкнутися до прекрасного, а й ознайомитися з дитячою ілюстрованою літературою. Чудовий настрій, хороші емоції та незабутні враження діткам забезпечила бібліотекар Оксана Дитина, адже любов до книги потрібно виховувати ще змалку. Дякуємо усім хто долучився до створення весняного настрою.
06 Березня, 2019 р., 14:51

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь