Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
03 Грудня, 2018 р., 09:57
Конкурсна рада з проведення конкурсу проектів Місцевих ініціатив Вишнівської ОТГ,  після ретельного відбору, рада повідомити, що переможцем цьогорічного конкурсу визначено проект "Чудеса з бабусиної скрині", автором якого є Валентина Мартинець. Переможцю було вручено сертифікат на отримання гранту в розмірі 20160 грн. Висловлюємо подяку усім авторам поданих проектів і надіємось, що  з кожним роком кількість активних та ініціативних жителів нашої громади буде тільки збільшуватись. Нагадаємо, що головною метою даного конкурсу є підтримка громадських ініціатив, спрямованих на активізацію громади та розвиток навичок самоорганізації населення, залучення місцевих ресурсів громад для спільного вирішення соціально важливих проблем. Завдяки впровадженню подібних заходів налагоджується співпраця між органами місцевого самоврядування та громадськістю, забезпечується обізнаність жителів щодо можливостей реалізації ініціативних ідей, покращується рівень знань у підготовці проектних пропозицій тощо. Запровадження конкурсу Місцевих ініціатив на території Вишнівської ОТГ відбувається вдруге, оскільки одними з головних напрямків оптимального розвитку громади є налагодження конструктивної співпраці громадян і влади,  та, першочергове врахування думки й пропозицій громадськості у вирішенні пріоритетних завдань розвитку території.
27 Листопада, 2018 р., 12:45
Історія – скарбниця наших діянь, свідок минулого, приклад і повчання для сьогодення, застереження для майбутнього. На жаль, багато сторінок історії України вписано криваво-чорним кольором. Однією з таких сторінок був Голодомор 1932-1933 рр. Не було ні війни, ні посухи, а була тільки зла воля одних людей проти інших.
23 Листопада, 2018 р., 12:16
Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»    
23 Листопада, 2018 р., 11:37
      Україна і світ вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932—1933 років. Мільйони загиблих, тисячі ненароджених, понівечені людські долі, виснажена душа українського народу — це безпрецедентний злочин у світовій історії. Масштаб цієї трагедії важко осягнути і неможливо зрозуміти. Ім’я їй — Голодомор. Її суть — геноцид.
23 Листопада, 2018 р., 11:32
        Минає п'ять років з часу трагічних подій, внаслідок яких загинуло та померло від тяжких ран більше ста учасників Революції Гідності, кращих синів і дочок України – Героїв Небесної Сотні. Тисячі українців різних професій і соціального статусу з усіх областей України їхали до столиці відстоювати демократичні цінності та європейський вибір. Це були справжні патріоти, які на вівтар свободи поклали своє здоров’я і життя. Ті доленосні події назавжди закарбувалися у наших серцях нестерпним болем.
19 Листопада, 2018 р., 14:49
                                                                           
05 Листопада, 2018 р., 17:30
У п’ятницю, 2 листопада, відбувся конкурсний відбір кандидатур на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти Вишнівської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь