Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
14 Серпня, 2020 р., 23:20
Вишнівська сільська рада, в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна, бере участь в міжнародному проекті технічної допомоги "Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області".
14 Серпня, 2020 р., 13:13
Медовий Спас або як у народі кажуть, Маковея традиційно відзначають 14 серпня. В церковному календарі свято Маковея називається днем семи мучеників Маковеїв, їхньої матері Соломонії й учителя Єлеазара, які в 166 році до нашої ери прийняли мученицьку смерть від сирійського царя Антіоха Епіфана за свою віру в Бога. У православній традиції Маковеїв уособлюють, як символ непорушності в дотриманні християнських заповідей.
14 Серпня, 2020 р., 08:17
В закладах культури Вишнівської громади  з нагоди завершення жнив та релігійного свята, яке в народі називають Медовий Спас або Макковія», пригадали, як святкували Обжинки їх предки. І хоч зернові тепер збирає техніка, завершення жнив, як і сотні років тому, є справжнім святом для кожного хлібороба.
13 Серпня, 2020 р., 17:08
Нещодавно поблизу села Заболоття Любомльського району під час риболовлі загинув 25-річний чоловік.  Чоловік рибалив на заболоченій території і довгим вудилищем наблизився на недопустиму відстань до лінії електропередачі Головне – Шацьк напругою 110 кВ. Струм пройшов по вудці крізь постраждалого.
13 Серпня, 2020 р., 17:00
  12 серпня   розпочалися  творчі звіти  аматорських колективів та окремих виконавців Вишнівської громади, присвячених 150-й річниці від дня народження Лесі Українки, які будуть проходити в режимі онлайн.
13 Серпня, 2020 р., 16:16
12 серпня 2020 р. працівниками Вишнівської сільської ради було здійснено виїзд до сімей в які повернулися діти із закладів інституційного догляду та виховання . Було  проведено  оцінювання потреб кожної дитини та її сім’ї та підготовки висновку для розгляду на засідання комісії з питань захисту дитини Вишнівської сільської ради з метою визначення доцільності продовження перебування та навчання дитини у відповідному закладі, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 р.№ 586 «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».
13 Серпня, 2020 р., 16:00
       Допомога надається у рамках спільного проекту Міністерства соціальної політики, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадською спілкою «Українська мережа за права дитини» щодо впровадження в області проекту «Оцінка та реагування на виклики у сфері захисту прав дітей під час пандемії COVID-19». З метою дотримання протиепідемічних заходів у процесі здійснення моніторингу безпеки та потенціалу сімей, до яких повернулися діти із закладів інституційного догляду та виховання дітей, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах виділено комплекти засобів індивідуального захисту (маски медичні з гумовими петлями «MEDICARE», рукавички оглядові нітрилові «MEDICARE», дезінфекційний засіб «БЛЮ ЛАЙН ЕФЕКТ», 50 мл, бахали одноразового використання «MEDICARE»).
31 Липня, 2020 р., 11:56
В КЗ «Центр КМЕВС» підбили підсумки конкурсу читачів за романом Надії Гуменюк «Лелеча фортеця». Мета конкурсу – популяризація читання серед широкого кола школярів, висвітлення важливості читання актуальними у дітей мистецькими засобами та створення в бібліотеках практичних майданчиків втілення творчих здібностей   дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь