Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
26 Червня, 2020 р., 12:48
Сьогодні, 26 червня, відбулось підбиття підсумків конкурсу “Караоке на дивані”, який відбувся з нагоди Дня молоді. Усі учасники величезні молодці. Дякуємо кожному, хто взяв участь у конкурсі, а також тим, хто протягом тижня голосування підтримував конкурсантів. Якби не ваші вподобання, то було б дуже важко визначити переможців, бо всі гідні звання "Найкращий співак конкурсу "Караоке на дивані". Загалом на конкурс було подано 10 відеозаписів. За кількістю «лайків», відповідно до умов конкурсу, переможницею стала Вікторія Клекоцюк, набравши станом на 12.00 годину 26 червня 2020 року  - 401 голос.
25 Червня, 2020 р., 17:05
Конкурсна рада з проведення конкурсу проектів Місцевих ініціатив Вишнівської ОТГ 2020 року,  після ретельного відбору, рада повідомити, що переможцем цьогорічного конкурсу визначено проект "Активне дозвілля-здорові діти", автором якого є Володимр Гвізда. Переможцю було вручено сертифікат на отримання гранту в розмірі 44940 гривень .
22 Червня, 2020 р., 16:55
Карантин вніс свої корективи у проведення значної кількості конкурсів обласного рівня. Однак  дистанційний формат не став перешкодою для учнів громади проявити свої таланти та творчі здібності.
22 Червня, 2020 р., 12:16
Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.
18 Червня, 2020 р., 14:58
У Висоцькій сільській бібліотеці 16 червня відбулось інтерактивне заняття «Нові слова». Учасниками заходу були юні користувачі книгозбірні.
18 Червня, 2020 р., 11:40
Комунальний заклад «Центр культури, мистецтв, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек запрошує користувачів бібліотек громади взяти участь у Читацькому марафоні, який стартує 17 червня 2020 року. Що ж, читаймо правила та рушаймо обирати книжки за темами?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь