Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
20 Червня, 2022 р., 16:12
Добровільні формування цивільного захисту є тимчасовим добровільним об’єднанням  громадян, що утворюється під час загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій для виконання допоміжних робіт.
17 Червня, 2022 р., 13:00
Інформуємо, що 12 березня 2022 року прийнято Постанову Кабінету Міністрів України № 264 щодо внесення змін до Правил перетинання державного кордону України.
08 Червня, 2022 р., 15:09
Щороку навесні  вздовж доріг, на крайових смугах сільськогосподарських угідь, на необроблюваних землях та сміттєзвалищах одним з перших з’являється небезпечна рослина – борщівник Сосновського, який на сьогодні на території Волинської області  є зовсім не рідкістю. Він швидко розкидає своє велике листя – лопухи, становлячи загрозу здоров’ю людей. Сік рослини містить отруйні речовини – фурокумарин, який, потрапляючи на шкіру людини під впливом сонячного світла (ультрафіолету)  спричиняє опіки, викликаючи дерматити.
06 Червня, 2022 р., 13:54
Доходи, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні, однак згідно даних контролюючих органів повнота сплати податків і зборів з них не підтверджена, вважаються доходами з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.
06 Червня, 2022 р., 12:09
Держава вживає усіх необхідних заходів для спрощення процедури реєстрації та отримання допомоги по безробіттю - у застосунку та на порталі Дія можна подати заяву про надання чи поновлення статусу безробітного та заяву про призначення чи поновлення допомоги по безробіттю. Скористатися послугою можуть українці, які були офіційно працевлаштовані, але втратили роботу через війну або не можуть продовжувати діяльність як ФОП через воєнний стан і зареєстровані на тимчасово окупованих територіях чи там, де ведуться активні бойові дії.
01 Червня, 2022 р., 09:20
Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаю вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей!
26 Травня, 2022 р., 17:17
Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерство соціальної поліики України та (можна додати, що також підтримали) запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь