Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
18 Березня, 2021 р., 15:29
17 березня, набрав чинності Закон №1231-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху».
18 Березня, 2021 р., 15:28
Пенсійний фонд України активно працює над спрощенням процедури надання послуг усім категоріям громадян – пенсіонерам, працюючим, а також страхувальникам. Досягнення цього завдання здійснюється через запровадження дистанційних послуг в електронному вигляді, які людина може отримати, не виходячи з дому чи офісу. Головним інструментом для цього є Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.
15 Березня, 2021 р., 09:37
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань 14 березня в закладах культури Вишнівської громади відбулись заходи з нагоди Дня українського добровольця.
12 Березня, 2021 р., 18:31
10 березня головним спеціалістом відділу обслуговування громадян сервісного центру управління Пенсійного фонду України у Волинській області Гаврилюк Оленою Олексвївною проведено прийом громадян з надання адміністративних послуг з питань пенсійного забезпечення.
12 Березня, 2021 р., 12:59
23 квітня відзначається Всесвітній день книги та авторського права. Цьогоріч   25-та річниця проголошення 23 квітня Всесвітнім днем книги та авторського права. Тому Комунальний заклад «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту»  запрошує  жителів  Вишнівської громади  взяти участь у конкурсі- флешмобі «Мій топ-10 книг українською мовою». Захід проводиться в підтримку читання українською.
12 Березня, 2021 р., 10:57
Неабияке задоволення приносять нові книги, коли надходять у бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь