Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
21 Лютого, 2021 р., 15:38
 На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.
20 Лютого, 2021 р., 19:43
Завершився конкурс читців-декламаторів «До тебе, моя Україно, струна моя перша озветься…» присвячений 150-й річниці від дня народження Лесі Українки. Крім ювілею дочки Прометея Україна святкує цього року  також і 30-ту річницю Дня Незалежності, тому усіх конкурсантів очікувало досить нелегке завдання. Адже на конкурс приймалась тільки  відеозаписи декламацій творів Лесі Українки про Україну або ж творів присвячених Лесі Українці та Україні.
20 Лютого, 2021 р., 19:32
20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
20 Лютого, 2021 р., 11:17
20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
19 Лютого, 2021 р., 15:18
Математичні науки розвивають наше мислення, вчать аналізувати, міркувати. Безліч питань у нашому повсякденному житті вирішується завдяки знанням з математики. Навіщо ж потрібна ця непроста наука? Що вона дає людині, які здібності і вміння розвиває? На ці та інші питання давали відповіді педагоги закладів освіти Вишнівської громади. Ефективне застосування математичних компетентностей на практиці продемонструвала педагогиня опорного закладу «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Вишнівської сільскої ради Тетяна Шульган. У своєму майстер-класі «Математика у повсякденному житті» вчителька розповіла про практичні задачі, з якими зустрічається кожен із нас майже щодня. Вчителька математики Штунської ЗОШ І-ІІІ ст.. Наталія Сахалюк практично продемонструвала виконання задач з параметрами (зокрема, саме з цим завданням виникають труднощі у випускників) та проаналізувала питання підготовки до ЗНО. Керівник МІМО педагогів фізико-математичного циклу Любов Сахарук розповіла про особливості проведення ДПА в 9 класі та важливість самоосвіти учня. Окрім того, були обговорені основні моменти використання дистанційних технологій під час навчання на момент карантинних обмежень. КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вишнівської сільскої ради дякує педагогам за пізнавальний захід та ефективну співпрацю. Сподіваємось на подальші плідні зустрічі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь