Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
11 Березня, 2021 р., 14:00
З початком березня у бібліотеках громади розпочався цикл заходів, присвячений 207-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка та дням пам’яті  великого поета.
09 Березня, 2021 р., 11:40
Коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, в кожному домі, в селі і в місті відзначається велике свято – Міжнародний день прав жінок і миру.
08 Березня, 2021 р., 08:00
Шановні, найчарівніші, любі жінки!
03 Березня, 2021 р., 11:51
01 березня 2021 року під головуванням сільського голови Віктора Сущика відбулось засідання  4 чергової сесії VIII скликання Вишнівської сільської ради.
02 Березня, 2021 р., 10:59
У Вишнівській громаді відбулася нарада з представниками Управління Держрибагенства у Волинській області в галузі охорони, використання, і  відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства та працівниками національної поліції, закріпленими за Вишнівською громадою. Під головуванням голови Вишнівської сільської теритаріальної громади Віктора Сущика участь в нараді брали секретар Вишнівської сільської територіальної громади Тетяна Вегера, головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Управління Державного агенства рибного господарства у Волинській області Юрій Пахода, провідні державні інспектори відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Управління Державного агенства рибного господарства у Волинській області Володимир Жигалюк та Максим Лізак, поліцейські офіцери СВГ ВП Ковельського управління ГУНП у Волинській області Богдан Остапчук та Максим Савош.
26 Лютого, 2021 р., 12:25
26 лютого 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Вишнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Віктора Сущика. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь