Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
08 Лютого, 2021 р., 16:38
Національне агентство  з питань запобігання корупції нагадує, що 01.01.2021 року   розпочався етап подання щорічних декларацій  за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого   самоврядування. Кампанія з декларування  триватиме до 31 березня.
29 Січня, 2021 р., 20:41
29 січня 1918 року відбулася надзвичайно трагічна подія в українській історії – бій під Крутами, який набув для українського народу символічного значення, став легендою, прикладом героїзму і жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.
29 Січня, 2021 р., 09:25
29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Завдяки звитязі та сміливості українських вояків ворожий наступ більшовиків на Київ було зупинено на декілька днів. В цей час відбувалися переговори між Українською Народною Республікою і країнами Четверного союзу. 9 лютого 1918 року Брестський мирний договір було підписано. Він означав визнання самостійної Української Народної Республіки суб’єктом міжнародних відносин.  
28 Січня, 2021 р., 17:21
28 січня 2021 року здійснили виїзд-рейд у Радехівський старостинський округ фахівець із соціальної роботи Вишнівської сільської ради Наталія Ряпич, дільничні офіцери Вишнівської громади Максим Савош та Богдан Остапчук.
28 Січня, 2021 р., 11:20
Будь-яке переслідування та знущання над людиною - злочин, а коли йде знищення людей за національною ознакою – це геноцид. Тотального винищення в роки Другої світової війни зазнали євреї та роми, яких розстрілювали та закатовували фашисти в концентраційних таборах. Голокосту - геноциду єврейської раси в роки Другої світової війни, піддалися понад 6 млн євреїв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь