Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
27 Квітня, 2021 р., 11:43
Учора відбулось чергове засідання виконавчого комітету Вишнівської сільської ради, де слухались питання щодо виконання бюджету сільської ради за І квартал 2021 року, стану роботи із зверненнями громадян у І кварталі поточного року та звіт директора Штунської загально-освітньої школи І-ІІІ ступеня Світлани Булавчук про роботу закладу в 2020-2021 навчальному році. Жваве обговорення шляхів вирішення найнагальніших питань продовжилось в «Різному». Сільський голова Віктор Сущик проінформував присутніх, що вже стало традицією і замовлено пасочки до Великодня  для жителів Вишнівської громади, а саме для одиноких громадян похилого віку, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
27 Квітня, 2021 р., 11:13
22 квітня в мистецькій світлиці Волинського обласного науково-методичного центру культури відбувся Обласний конкурс писанки «Великоднє диво». Конкурс організовано з метою відродження і збереження народних традицій, популяризації звичаїв, пов'язаних зі святкуванням Великодня та розвитку писанкарства на Волині. На розгляд журі було представлено 252 творчі роботи у трьох номінаціях – «Образотворче мистецтво», «Писанки» та «Декоративно-прикладне мистецтво». Згідно рішення журі, 75 робіт відзначені дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня, всі інші учасники отримають подяку за участь.
27 Квітня, 2021 р., 09:37
      Начальник гуманітарного відділу  Валентина Микитюк провела нараду директорів закладів загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради. Враховуючи зміни адміністративно-територіального устрою і ліквідацію Любомльського району, на порядку денному цього заходу  стояли питання щодо зміни юридичного статусу та типу закладів освіти, виділ закладів дошкільної освіти із НВК, підготовки установчих документів та затвердження Статутів у новій редакції. Директор ЦПРПП Тетяна Міщук ознайомила присутніх з  постановою Кабінету Міністрів від 24.03. 2021 року "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку", а про врегулювання відносини у галузі охорони навколишнього природного середовища присутніх інформували інспектори з охорони навколишнього природного середовища Волинської області Володимир Саць  та Василь Горщар.
27 Квітня, 2021 р., 09:26
Чорнобильська катастрофа – найбільша за всю історію ядерної енергетики. В житті українців Чорнобиль є не заживаючою раною болю і втрат. Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети. Героїзм ліквідаторів врятував мільйони життів, врятував світ.  Ціною свого життя і здоров’я, під великими дозами опромінення вони  зупинили невидимого і дуже підступного ворога. На жаль, не всі вийшли з того пекла живими, багатьох не стало згодом.
23 Квітня, 2021 р., 13:50
23 квітня 2021 року підбито підсумки конкурсу-флешмобу «Мій топ-10 книг українською мовою». Конкурс проводився в онлайн-форматі з 12 березня по 23 квітня  2021 року з нагоди 25-ї річниця проголошення 23 квітня Всесвітнім днем книги та авторського права.
22 Квітня, 2021 р., 16:47
20 квітня 2021 року у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки  відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу серед бібліотечних працівників області на краще знання творчості Лесі Українки «Леся Українка: квітка на долоні вічності». Конкурс проводився в онлайн-форматі з 10 січня по 25 лютого 2021 року з нагоди 150-річчя від дня народження поетеси. Організатори конкурсу – управління культури, з питань релігій та національностей Волинської обласної державної адміністрації, Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки та ГО «Волинське обласне відділення Української бібліотечної асоціації».
21 Квітня, 2021 р., 23:15
Продовжується місячник благоустрою у Вишнівській сільській раді. Про його завершення і вирішення нагальних питань по старостинствах говорили старости вчора на нараді при сільському голові.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь