Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
27 Жовтня, 2020 р., 15:09
Хочемо довести до відома жителів Вишнівської громади, що з метою сприяння у наданні послуг особам, які постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині забезпечення місцем тимчасового, безпечного, цілодобового перебування, організації допомоги особам, які опинилися в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв’язків між мамою та дитиною – організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми «Місто Добра».
27 Жовтня, 2020 р., 08:55
Сьогодні чергові трагічні роковини початку розстрілів української культурної, наукової та політичної еліти в карельському урочищі Сандармох – тих, кого називають «розстріляним Відродженням».
22 Жовтня, 2020 р., 10:06
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми» щодо надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» № 930-ІХ. Парламент ухвалив його 30 вересня 2020 року.
21 Жовтня, 2020 р., 17:44
У Міністерстві охорони здоров'я підготували правила безпеки під час голосування на місцевих виборах.
21 Жовтня, 2020 р., 09:59
Багатьох громадян цікавить відповідь на питання: коли патрульні мають право вимагати ваші документи? В даному дописі ви зможете знайти корисну інформацію.
20 Жовтня, 2020 р., 12:19
Президент України Володимир Зеленський заявив, що якщо в Україні щодня фіксуватимуть 9,5 тисяч хворих на COVID-19, то в країну повернеться жорсткий карантин. Про це інформує Офіс Президента. 
20 Жовтня, 2020 р., 11:55
Відповідним рішенням, прийнятим на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів 14 вересня, встановлено додаткові вимоги щодо протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів на період дії карантину у зв’язку з поширенням на території України COVID-19.
20 Жовтня, 2020 р., 09:45
Наказом Міністерства соціальної політики України, ще у січні 2020 року Вишнівську сільську раду визначено для надання технічного оснащення щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей.
16 Жовтня, 2020 р., 11:12
Усі батьки хочуть, щоб їх діти зростали розумними, впевненими в собі, не боялися труднощів. Саме тому вони роблять усе, щоб дитинство їх чад було прекрасним. Важливу роль у вихованні особистості належить часу, який діти проводять поза межами домівки. Важливим є те, що в містах є ігрові майданчики, парки, а от у селах з цим ситуація дещо інша.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь