Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
29 Грудня, 2021 р., 12:58
«У випадку зміни даних, зокрема місця проживання (податкової адреси), прізвища, імені, по батькові необхідно у місячний термін з дня настання таких змін звернутись до податкової інспекції для внесення відповідних змін до Облікової картки фізичної особи- платника податків або Повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті).  Для цього необхідно подати заяву за формою    №5ДР або заяву за формою № 5ДРП»
29 Грудня, 2021 р., 12:19
28 грудня відбулось чергове засідання виконавчого комітету  Вишнівської сільської ради, на якому було розглянуто чотирнадцять важливих питань, що стосується життєдіяльності громади.
29 Грудня, 2021 р., 09:00
У межах здійснення парламентського контролю протягом 2021 року Уповноваженим виявлено непоодинокі випадки порушення права на безпечне проживання у родині дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
24 Грудня, 2021 р., 10:33
  Відповідно до «Програми профілактики  та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорії дорослого населення Вишнівської сільської ради на 2021-2025 роки»  за кошти сільського бюджету в сумі 149 750 гривень закуплено стоматологічне обладнання для стоматологічного кабінету,  та медичні матеріали на суму 49 718 гривень.
24 Грудня, 2021 р., 09:40
Під головуванням сільського голови Віктора СУЩИКА 23 грудня відбулось 15 пленарне засідання сесії Вишнівської сільської ради.
23 Грудня, 2021 р., 11:06
Напевно, ніхто не може поділитися таким багажем життєвих знань та досвіду, як люди старшого віку. На їхньому життєвому шляху траплялося різне: радості та печалі, злети та падіння, сміх та сльози.
23 Грудня, 2021 р., 10:47
День Святого Миколая щороку відзначають 19 грудня. Він вважається захисником знедолених, нужденних, заступником дітей.
22 Грудня, 2021 р., 16:04
Сьогодні, 22.12.2021 року відбулося чергове засідання робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку територіїї Вишнівської сільської ради. Робоча група на основі протоколу стратегічної сесії, пропозицій, що надійшли від фізичних та юридичних осіб підготувала та схвалила завдання на розроблення Комплексного плану  просторового розвитку території.
22 Грудня, 2021 р., 10:38
В області з кожним роком збільшується шкільний автопарк для зручного та якісного підвезення дітей до освітніх закладів. Відтак, в рамках  програми «Шкільний автобус» Вишнівська сільська рада  отримала ще один транспортний засіб. Зокрема, 20 грудня 2021 року, голова ОДА Юрій ПОГУЛЯЙКО вручив ключі від нового та сучасного автобуса «БОГДАН» представнику гуманітарного відділу сільської ради  Антону МАРЦИНІШИНУ. Шкільний автобус придбано на умовах співфінансування за кошти державного та місцевого бюджетів.
21 Грудня, 2021 р., 14:46
Ось уже не один рік перед початком новорічно-різдвяних свят традиційним стало проведення дитячого конкурсу-виставки «Новорічна композиція». Талановиті школярі громади вкотре продемонстрували фантазії та свою креативність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь