Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
21 Грудня, 2021 р., 12:17
Завершився конкурс дитячих малюнків «Країна Святого Миколая», який Комунальний заклад «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту»  проводить вже вдруге. Учасники цьогорічного конкурсу мали уявити, якою є країна Святого Миколая. Свої роботи подали 185 учасників із різних куточків громади. Така активність дітей стала приємною несподіванкою для організаторів.
21 Грудня, 2021 р., 10:35
Завершився конкурс «Казка Святому Миколаю», що тривав протягом листопада-грудня серед дітей Вишнівської територіальної громади. На конкурс діти подали 67 робіт. Варто зазначити, що конкурсанти проявили неабияку фантазію, щоб їх казки вийшли цікавими і незвичайними, чарівними і захоплюючими. Крім того, діти стали ще й художниками-ілюстраторами своїх казок, що потребує теж уміння і хисту.
20 Грудня, 2021 р., 09:43
Відповідно до п.п. 14.1.147 п. 14.1 ст. 14 Податковим кодексом України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) плата за землю – обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності (далі – орендна плата).
17 Грудня, 2021 р., 08:52
Уряд вніс зміни до пілотного проекту ,,муніципальна няня” щодо підвищення адресності надання послуги з догляду за дитиною до 3-х років
10 Грудня, 2021 р., 13:26
Шановні громадяни!
10 Грудня, 2021 р., 13:15
З метою коректного оформлення офіційних документів та звернення  до Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області, інформуємо Вас про назви підпорядкованих підрозділів та їх керівників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь