Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
21 Лютого, 2022 р., 13:39
Верховна Рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів», який доповнює джерела доходів Державного та місцевого бюджетів доходами від продажу земель сільськогосподарського призначення.
18 Лютого, 2022 р., 14:52
Сьогодні відбулось чергове засідання виконавчого комітету Вишнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Віктора Сущика. У ході засідання членами виконкому розглянуто ряд важливих питань, зокрема:
17 Лютого, 2022 р., 15:45
Прийомна сім'я - сім'я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
17 Лютого, 2022 р., 15:42
Встановлення опіки та піклування – влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ї громадян України, які перебувають переважно, у сімейних, родинних відносинах з цими дітьми-сиротами або дітьми, позбавленими батьківського піклування.
17 Лютого, 2022 р., 15:38
Сьогодні захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів Вишнівської громади та держави вцілому. Обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна дитина зростала в сім’ї, любові і достатку, адже турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча.
16 Лютого, 2022 р., 15:35
16 лютого 2022 року оголошено Днем єдності указом Президента України Володимира Зеленського з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз. 
16 Лютого, 2022 р., 12:46
Верховною Радою Закону України  прийнято закон „Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення пенсійного законодавства”, який було ініційовано Урядом.
16 Лютого, 2022 р., 09:29
15 лютого 2022 року було зафіксовано нещасний випадок та загибель на місцевому ставку в с. Заліси, Заболоттівської сільської ради, Ковельського району. Провалившись під лід, загинув хлопчик 2014 р. н, ще двох школярів 2011 та 2012 років народження реанімували та шпиталізували.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь