Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
11 Лютого, 2022 р., 14:50
11 лютого 2022 року в КЗ «Центр КМЕВС» Вишнівської громади відбувся конкурс читців-декламаторів “До тебе, моя Україно, струна моя перша озветься", присвячений 151-й річниці від дня народження Лесі Українки. Головним завданням заходу є популяризація творчої спадщини Лесі Українки, активізація діяльності клубних  та бібліотечних закладів громади з розвитку жанру художнього читання, виявлення талановитих аматорів. Учасниками конкурсу були представлені композиції за творами Лесі Українки.
11 Лютого, 2022 р., 11:40
Учора відбулася робоча зустріч з гостем із Австрії, Почесним доктором Крістіаном Чернером – директором ПП «Гігаджоуль», який ознайомив присутніх з намірами щодо можливого будівництва сучасного підприємства поводження з твердими побутовими відходами за європейськими стандартами на території Вишнівської громади. На прикладах своїх підприємств, які протягом останніх 40 років запрацювали в різних країнах Європи, доктор Чернер розповів про їх мінімалістичний вплив на довкілля. Він зазначив, що сьогодні громада захоронює 100% відходів, а європейський метод гарантує сортування і вивезення на спалювальні і переробні заводи України, з якими вже укладені відповідні угоди,  95 % твердих побутових відходів і лише 5%  - підлягатиме захороненню в подрібненому вигляді на території такого об’єкта.
09 Лютого, 2022 р., 11:39
COVID-19 не обирає за віком, статтю чи національністю, він несе небезпеку та ризики однаково для всіх. Проте для людей старших за 60 років, у яких часто є хронічні захворювання, коронавірусна хвороба може бути вкрай небезпечною.
09 Лютого, 2022 р., 11:37
Зараз в Україні відбувається зростання захворюваності на COVID-19. Особливо небезпечним є зараження дельта-штамом вірусу, який викликає серйозні ускладнення і важкий перебіг захворювання.
31 Січня, 2022 р., 12:16
Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроєкт про внесення змін до Сімейного кодексу України, яким збільшили мінімальний розмір аліментів.
31 Січня, 2022 р., 09:49
Попри те, що температурний показник сягає позначки нижче нуля, – рятувальники застерігають, що виходити на лід не можна. Неміцна крига становить пряму небезпеку для здоров'я та життя тих, хто вирішить знехтувати попередженням надзвичайників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь