Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новини громади, України

Дата: від до Скинути
21 Травня, 2021 р., 11:50
Вишнівська сільська рада  в порядку інформування повідомляє, що в області функціонує Волинський обласний центр соціально-психологічної допомоги.
20 Травня, 2021 р., 17:17
День вишиванки – свято, яке люблять дорослі і діти. Вкотре ми одягаємо наш національний одяг – вишиванку, у якому вся душа українського народу. Пригадуємо традиції та звичаї, які передалися нам від діда-прадіда. Нинішній рік не став винятком, і сьогодні, у свято Вишиванки, працівники Вишнівської сільськох ради зробили фото у вишиванках, щоб привітати усіх українців, ще раз підкреслюючи, що вишиванка невід’ємний символ нашого народу, генетичний код нації, який єднає українців.
20 Травня, 2021 р., 17:05
Уряд знову хоче відщипнути з місцевих бюджетів акцизний податок: цього разу 5% акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів. Асоціація міст України виступає за збереженя цього податку для громад.
20 Травня, 2021 р., 08:53
Шановна громадо!
19 Травня, 2021 р., 09:32
       Учора, 18 травня, сільський голова Віктор Сущик провів нараду із старостами та працівниками медичних закладів, розташованих на території Вишнівської громади.
17 Травня, 2021 р., 15:13
Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.
14 Травня, 2021 р., 15:30
         Сьогодні Україна вперше відзначає день пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни. Постанову про відзначення цієї дати було ухвалено Верховною Радою України у лютому цього року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь